PREHRANSKO DOPOLNILO ARTIČOKA IN GINSENG

(1 mnenje stranke)

21,50

Vsebina: 60 kapsul

Prehransko dopolnilo Artičoka in ginseng vsebuje odlično kombinacijo sestavin za lajšanje težav.

Artičoka in ginseng prehransko dopolnilo vsebuje suh prah korenine obeh rastlin.

V Sloveniji ima približno 70 % ljudi težave s previsokim holesterolom

Holesterol je mehka, voskasta snov, maščoba, ki je v vsakem delu našega telesa, saj je pomemben sestavni del vseh celičnih membran in ovojnic živčnih celic. Iz holesterola nastanejo številne snovi, ki so nujne za življenje, med drugim tudi nekateri hormoni. Naše telo si holesterol zagotavlja s sintezo v jetrih, le slabo tretjino dnevnih potreb po holesterolu pa vnašamo s hrano.

Ali veste koliko holesterola imate v krvi? Koristno in prav bi bilo, da bi vsak odrasel vedel, koliko holesterola ima v krvi. Holesterol je priporočljivo kontrolirati vsakih pet let, če pa je povečan, pa še pogosteje.

Artičoka je sredozemska rastlina in je zaradi svojega okusa zelo priljubljena v kulinariki. Vsebuje grenčice, ki blagodejno vplivajo na prebavila. Ginseng je na daljnem vzhodu zelo cenjena rastlina. O njegovi visoki ceni je poročal že Marko Polo, poznal ga je tudi Ludvik XIV. Kitajsko tradicionalno zdravstvo pa ginseng pozna in uporablja že 5000 let.

Sestavine posamezne kapsule: izvleček artičoke (300 mg, vsebuje minimalno 5% cinarina), izvleček azijskega ginsenga (100 mg), želatina, voda

Uporaba in odmerjanje: Kapsule zaužijte s poljubno tekočino pred obrokom hrane. Priporočamo, da dnevno zaužijete 1 do 2 kapsuli. Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti.

OPOZORILA:
Izdelek shranjevati nedosegljivo otrokom. 
Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. 
Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporoča se zdrav način življenja.

1 mnenje za PREHRANSKO DOPOLNILO ARTIČOKA IN GINSENG

  1. Branko

    Začel sem z jemanjem ker imam visok holesterol, pa se mi zdi da mi pomaga.

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja