KOMPLET VSEBUJE:

Magnetni pas - 83 × 13 cm, vgrajenih 16 magnetov premera 18 mm

Magnetne blazinice - 2 × magnetna blazinica premera 105 mm, všitih 5 magnetov premera 25 mm

                               - 2 × blazinica premera 50 mm, všit en magnet premera 25 mm

Trakovi širine 55 mm - tri različne dolžine: 57, 42 in 27 cm

 

Trakovi so izdelani iz trpežnih, mehkih in koži prijaznih materialov. Vsi magneti so jakosti 3.950 gaussov. Na pasu, blazinicah in trakovih so ježki za sprijemanje.

 

Kako deluje magnet?

Naše življenje - zdravje je vedno bolj ogroženo zaradi življenja v nenaravnih bivalnih prostorih in prisotnosti raznih materialov v njih. "Sodobne" zgradbe - tudi naši domovi - so grajene iz večkrat dvomljivih, tudi nezdravih umetnih materialov in železobetona in so bistveno manj primerne za bivanje kot bivališča iz naravnih snovi (les, kamen, …), saj nas nekako "odrežejo" od koristne zemeljske magnetne energije.

Tudi vožnja z avtomobilom (Faradayeva kletka) našemu telesu otežuje dostop do življenjsko potrebne zemeljske magnetne energije, kar se kaže v večji utrujenosti, posebej na daljši relaciji.

Ne moremo se več izogniti prisotnosti tehničnega sevanja modernih aparatov (televizija, računalniki), instalacij, poleg tega pa nam tudi hiter življenjski ritem žal ne dopušča, da bi se s seboj intenzivneje ukvarjali, zato je nošenje magnetnih trakov zelo praktično ter ob enem koristno in učinkovito.

OPOZORILO

Magnetne trakove naj ne bi uporabljali ljudje s srčnim spodbujevalnikom, inzulinsko črpalko in nosečnice.

1 mnenje za KOMPLET MAGNETNIH TRAKOV

  1. Anja

    Izredno verjamem v magnetno delovanje, in si z magneti zdravim vse živo. Komplet sem vzela ker je vsestranski in lahko namestiš magnet točno tam kjer te boli.

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja