PREHRANSKO DOPOLNILO KOENCIM Q10

(3 mnenja strank)

21,70

Vsebina: 60 kapsul

Alergeni: prečiščeno sojino olje

Q10 je ena od bolj pomembnih snovi prisotnih v našem telesu. Ker z leti produkcija koencima v telesu upada, se priporoča dodajanje s hrano ali prehranskimi dopolnili.

Šifra: 80 Kategorija:

Odkritje substance Q10 je bilo revolucionarno in je njenega odkritelja, prof. Dr. Petra Mitchella, pripeljalo do Nobelove nagrade.

Q10 ima v našem telesu zelo pomembno vlogo. Prisoten je po celem telesu. Maščobe in sladkorje pretvarja v energijo v obliki ATP.

Q10 je naravna substanca, ki se nahaja v vsaki celici človeškega telesa (kjer sodeluje pri tvorbi celične energije), največ pa v srčni mišici. Produkcija koencima Q10 se z leti ali z določenimi obolenji v telesu zmanjšuje, zato ga je priporočljivo nadomestiti s prehranskimi dopolnili. 

Sestavine posamezne kapsule: prečiščeno sojino olje, želatina, glicerin, koencim Q10 (30 mg), voda, barvilo rdeč železov oksid

Uporaba in odmerjanje: Kapsule zaužijte s poljubno tekočino pred obrokom hrane. Priporočamo, da dnevno zaužijete 1 kapsulo koencima Q 10. Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti.
OPOZORILA:
Izdelek shranjevati nedosegljivo otrokom. 
Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. 
Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporoča se zdrav način življenja.

3 mnenja za PREHRANSKO DOPOLNILO KOENCIM Q10

  1. Bernard

    Ko ste vmes ostali brez zaloge sem opazil kako zelo mi pomaga pri počutju.

  2. Marjetka

    Koencim uporabljam že več kot 10 let. Kar nekaj sem jih že poskusila, vaš je res dober, pa še všeč mi je, ker je pakiran v temnem steklu, da se manj pokvari.

  3. Tina

    Q10 je zame stalnica, všeč mi je da pride v kompletu z omego.

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja