Magnetni vložki za čevlje Bio Tech so večslojni z magnetiziranim medslojem. Zgornji sloj je iz naravnega usnja, spodnji pa iz tekstila.

Kako deluje magnet?

Naše življenje - zdravje je vedno bolj ogroženo zaradi življenja v nenaravnih bivalnih prostorih in prisotnosti raznih materialov v njih. "Sodobne" zgradbe - tudi naši domovi - so grajene iz večkrat dvomljivih, tudi nezdravih umetnih materialov in železobetona. Ti materiali so bistveno manj primerni za bivanje kot bivališča iz naravnih snovi (les, kamen, …), saj nas nekako "odrežejo" od koristne zemeljske magnetne energije.

Tudi vožnja z avtomobilom (Faradayeva kletka) našemu telesu otežuje dostop do življenjsko potrebne zemeljske magnetne energije, kar se kaže v večji utrujenosti, posebej na daljši relaciji.

Ne moremo se več izogniti prisotnosti tehničnega sevanja modernih aparatov (televizija, računalniki) in instalacij. Poleg tega pa nam tudi hiter življenjski ritem žal ne dopušča, da bi se s seboj intenzivneje ukvarjali. Nošenje magnetnega nakita je zato zelo praktično, ter ob enem koristno in učinkovito.

Opozorilo: Kljub temu, da je magnetna terapija varna za zdravljenje fizičnih težav, njena uporaba ni bila testirana na ljudeh s srčnimi spodbujevalniki, inzulinskimi črpalkami, medicinskimi obliži ali na nosečnicah. Če spadate v katero od naštetih skupin, uporaba vložkov ni priporočljiva.

Če želite izvedeti več nasvetov za zdravo življenje, vas vabimo k branju našega bloga: https://www.baldrijan.si/blog/

2 mnenji za MAGNETNI VLOŽKI za čevlje

  1. Milena

    V službi sem ves dan na nogah, veliko lažje prenašam.

  2. Andreja

    Dobri vložki, bistveno manj me bolijo noge, škoda, ker niso še ortopedski.

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja