Magnetna ogrlica je idealno združevanje lepega okraska s koristnim magnetnim delovanjem

Magnetna ogrlica je narejena iz visoko kakovostnega nerjavečega jekla s pozlato. Vgrajene ima energijsko izjemno močne magnete z 2500 gaussi (gauss je enota za merjenje moči magnetnega polja). Visoko kakovostni magneti v naših izdelkih imajo izredno dolgo življenjsko dobo, saj se moč magneta v 100 letih zmanjša za približno 1 %.

Vsaka magnetna ogrlica je dobavljena v lični darilni embalaži.

Zaželeno je, da magnetno ogrlico uporablja ena sama oseba.

Kako deluje magnet?

Naše življenje - zdravje je vedno bolj ogroženo zaradi življenja v nenaravnih bivalnih prostorih in prisotnosti raznih materialov v njih. "Sodobne" zgradbe - tudi naši domovi - so grajene iz večkrat dvomljivih, tudi nezdravih umetnih materialov in železobetona in so bistveno manj primerne za bivanje kot bivališča iz naravnih snovi (les, kamen, …), saj nas nekako "odrežejo" od koristne zemeljske magnetne energije.

Tudi vožnja z avtomobilom (Faradayeva kletka) našemu telesu otežuje dostop do življenjsko potrebne zemeljske magnetne energije, kar se kaže v večji utrujenosti, posebej na daljši relaciji.

Ne moremo se več izogniti prisotnosti tehničnega sevanja modernih aparatov (televizija, računalniki), instalacij, poleg tega pa nam tudi hiter življenjski ritem žal ne dopušča, da bi se s seboj intenzivneje ukvarjali, zato je nošenje magnetnega nakita (ogrlica, zapestnica, ...) zelo praktično ter ob enem koristno in učinkovito.

OPOZORILO

Magnetne ogrlice naj ne bi uporabljali ljudje s srčnim spodbujevalnikom, inzulinsko črpalko in nosečnice.

1 mnenje za MAGNETNA OGRLICA – 73

  1. Tereza

    Kupila sem jo sestri za darilo. Obe sva zelo zadovoljni, sestra pravi, da je kot se veliko bolje počuti.

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja