OGRLICA Z MAGNETNIM OBESKOM - 019

OGRLICA Z MAGNETNIM OBESKOM - 019

Cena: 21,60€
Količina:  V košarico
   - ALI -   
Dodaj na seznam želja
Primerjaj

2 ocen  2 ocen  |  Napišite oceno
Opis Specifikacije Ocen (2)

Ogrlica z magnetnim obeskom je idealno združevanje lepega okraska s koristnim magnetnim delovanjem. Nošenje lahko izboljša cirkulacijo krvi v telesu, s tem posledično zmanjša raznovrstne bolečine, izboljša se tudi koncentracija, razpoloženje, spanec in seveda tudi energetski nivo v telesu.

Ogrlica z magnetnim obeskom je narejena iz visoko kakovostnega nerjavečega jekla. Obesek je izdelan iz titana z zlato folijo. Vgrajen ima en energijsko izjemno močan magnet z 2500 gaussi (gauss je enota za merjenje moči magnetnega polja). Visoko kakovostni magneti v naših izdelkih imajo izredno dolgo življenjsko dobo, saj se moč magneta v 100 letih zmanjša za približno 1 %.

Vsaka ogrlica z magnetnim obeskom je dobavljena v lični darilni embalaži.

Zaželeno je, da ogrlico z magnetnim obeskom uporablja ena sama oseba.

Kako deluje magnet?

Človeštvo uporablja magnete že tisočletja za lajšanje različnih zdravstvenih problemov – predvidoma pred 5000 leti na Kitajskem. Poznano je, da ima vsak naravni magnet dva pola: pozitivnega in negativnega. Kadar oba pola nihata (t.i. magnetno valovanje) se ustvarja energija in s tem tudi življenjska sila. Ko magnet postavimo na človeško telo, njegovo magnetno polje prodre skozi kožo v tkivo in kosti. Naša kri vsebuje železo, ki je prevodnik magnetne energije in tako pripomore k hitrejši cirkulaciji krvi, prenosu kisika in hranil do naših celic ter boljšemu izločanju toksinov - strupov iz njih. Ta proces se imenuje celična presnova in je predpogoj za pravilno rast in zdravje naših celic. Tako pomagamo našemu organizmu, da se pozdravi po naravni poti, brez vnosa kemičnih preparatov z nezaželenimi stranskimi učinki. Medicinsko je dokazano mnogo primerov izboljšanja krvne slike, krepitve imunskega sistema, uravnave in znižanja krvnega pritiska, ugodnega vpliva na razne vrste glavobolov (migrene...), pri težavah z astmo, depresijah, živčnostjo, stresu, izčrpanostjo, izboljša se celjenje ran, razna vnetja, lajša kronične bolečine...

Naše življenje - zdravje je vedno bolj ogroženo zaradi življenja v nenaravnih bivalnih prostorih in prisotnosti raznih materialov v njih. "Sodobne" zgradbe - tudi naši domovi - so grajene iz večkrat dvomljivih, tudi nezdravih umetnih materialov in železobetona in so bistveno manj primerne za bivanje kot bivališča iz naravnih snovi (les, kamen, …), saj nas nekako "odrežejo" od koristne zemeljske magnetne energije.

Tudi vožnja z avtomobilom (Faradayeva kletka) našemu telesu otežuje dostop do življenjsko potrebne zemeljske magnetne energije, kar se kaže v večji utrujenosti, posebej na daljši relaciji.

Ne moremo se več izogniti prisotnosti tehničnega sevanja modernih aparatov (televizija, računalniki), instalacij, poleg tega pa nam tudi hiter življenjski ritem žal ne dopušča, da bi se s seboj intenzivneje ukvarjali, zato je nošenje magnetnega nakita (ogrlica, zapestnica, ...) zelo praktično ter ob enem koristno in učinkovito.

OPOZORILO

Ogrlice z magnetnim obeskom naj ne bi uporabljali ljudje s srčnim spodbujevalnikom, inzulinsko črpalko in nosečnice.

Podrobnosti
Material Ogrlica: nerjaveče jeklo Obesek: titan + zlata folija (3 µm)
Velikost Dolžina: 45 cm Dimenzije obeska: 17 x 26 mm
Število magnetov Vgrajeni magneti v obesku: 1
Moč magnetov 2500 gauss

Napišite oceno

Vaše ime:


Vaša ocena: Opomba: HTML ni preveden!

Ocena Slabo            Dobro

Prepišite prikazano kodo