/* kaj je magnetni nakit, kako deluje magnet, kako deluje magnetizem, ali magnetizem res pomaga, ali magnetizem deluje, ali magneti res pomagajo, magnetna terapija, magnetna ogrlica, magnetna zapestnica, kako deluje magnetna zapestnica, magnetni nakit */

MAGNETNA ZAPESTNICA - 1057
MAGNETNA ZAPESTNICA - 1057 MAGNETNA ZAPESTNICA - 1057

MAGNETNA ZAPESTNICA - 1057

Cena: 44,70€
* Dolžina:

Sporočilo:

Količina:  V košarico
   - ALI -   
Dodaj na seznam želja
Primerjaj

2 ocen  2 ocen  |  Napišite oceno
Opis Specifikacije Ocen (2) Podobni artikli (6)

Magnetna zapestnica je idealno združevanje lepega okraska s koristnim magnetnim delovanjem

Magnetna zapestnica je narejena iz visoko kakovostnega nerjavečega jekla. Vgrajene ima energijsko izjemno močne magnete z 2500 gaussi (gauss je enota za merjenje moči magnetnega polja). Visoko kakovostni magneti v naših izdelkih imajo izredno dolgo življenjsko dobo, saj se moč magneta v 100 letih zmanjša za približno 1 %.

Vsaka magnetna zapestnica je dobavljena v lični darilni embalaži.

Zaželeno je, da magnetno zapestnico uporablja ena sama oseba.

Kako deluje magnet?


Naše življenje - zdravje je vedno bolj ogroženo zaradi življenja v nenaravnih bivalnih prostorih in prisotnosti raznih materialov v njih. "Sodobne" zgradbe - tudi naši domovi - so grajene iz večkrat dvomljivih, tudi nezdravih umetnih materialov in železobetona in so bistveno manj primerne za bivanje kot bivališča iz naravnih snovi (les, kamen, …), saj nas nekako "odrežejo" od koristne zemeljske magnetne energije.

Tudi vožnja z avtomobilom (Faradayeva kletka) našemu telesu otežuje dostop do življenjsko potrebne zemeljske magnetne energije, kar se kaže v večji utrujenosti, posebej na daljši relaciji.

Ne moremo se več izogniti prisotnosti tehničnega sevanja modernih aparatov (televizija, računalniki), instalacij, poleg tega pa nam tudi hiter življenjski ritem žal ne dopušča, da bi se s seboj intenzivneje ukvarjali, zato je nošenje magnetnega nakita (ogrlica, zapestnica, ...) zelo praktično ter ob enem koristno in učinkovito.

OPOZORILO

Magnetne zapestnice naj ne bi uporabljali ljudje s srčnim spodbujevalnikom, inzulinsko črpalko in nosečnice.

Podrobnosti
Material Nerjaveče jeklo
Velikost Dolžina: različne dolžine Širina: 10 mm Teža: 44 g (pri dolžini 20,4 cm) Zapestnico lahko prilagodimo obsegu vašega zapestja. Pri možnosti za dolžino zapestnice izberite "Po meri", želeno dolžino pa napišite v okvirček "Sporočilo".
Število magnetov Vgrajen magnet v vsakem členu: najmanj 16
Moč magnetov 2500 gauss

Napišite oceno

Vaše ime:


Vaša ocena: Opomba: HTML ni preveden!

Ocena Slabo            Dobro

Prepišite prikazano kodo