/* kaj je magnetni nakit, kako deluje magnet, kako deluje magnetizem, ali magnetizem res pomaga, ali magnetizem deluje, ali magneti res pomagajo, magnetna terapija, magnetna ogrlica, magnetna zapestnica, kako deluje magnetna zapestnica, magnetni nakit, magne */

MAGNETNI VLOŽKI za čevlje
MAGNETNI VLOŽKI za čevlje MAGNETNI VLOŽKI za čevlje

MAGNETNI VLOŽKI za čevlje

Cena: 28,80€ 19,00€
Količina:  V košarico
   - ALI -   
Dodaj na seznam želja
Primerjaj

4 ocen  4 ocen  |  Napišite oceno
Opis Specifikacije Ocen (4) Podobni artikli (1)

Magnetni vložki za čevlje Bio Tech so večslojni z magnetiziranim medslojem. Zgornji sloj je iz naravnega usnja, spodnji pa iz tekstila.

Kako deluje magnet?

Naše življenje - zdravje je vedno bolj ogroženo zaradi življenja v nenaravnih bivalnih prostorih in prisotnosti raznih materialov v njih. "Sodobne" zgradbe - tudi naši domovi - so grajene iz večkrat dvomljivih, tudi nezdravih umetnih materialov in železobetona in so bistveno manj primerne za bivanje kot bivališča iz naravnih snovi (les, kamen, …), saj nas nekako "odrežejo" od koristne zemeljske magnetne energije.

Tudi vožnja z avtomobilom (Faradayeva kletka) našemu telesu otežuje dostop do življenjsko potrebne zemeljske magnetne energije, kar se kaže v večji utrujenosti, posebej na daljši relaciji.

Ne moremo se več izogniti prisotnosti tehničnega sevanja modernih aparatov (televizija, računalniki), instalacij, poleg tega pa nam tudi hiter življenjski ritem žal ne dopušča, da bi se s seboj intenzivneje ukvarjali, zato je nošenje magnetnega nakita (ogrlica, zapestnica, ...) zelo praktično ter ob enem koristno in učinkovito.

Opozorilo: Kljub temu, da je magnetna terapija varna za zdravljenje fizičnih težav, njena uporaba ni bila testirana na ljudeh s srčnimi spodbujevalniki, inzulinskimi črpalkami, medicinskimi obliži ali na nosečnicah. Če spadate v katero od naštetih skupin, uporaba vložkov ni priporočljiva.

Podrobnosti
Material Zgornji sloj je iz naravnega usnja, spodnji pa iz tekstila. Med njima je magnetiziran medsloj.
Velikost Univerzalna - se obreže na želeno velikost.
Uporaba Magnetne vložke primerjajte z velikostjo vašega stopala in jih s škarjami izrežite na želeno velikost. Vstavite jih v čevlje, delovno ali športno obutev s svetlo stranjo proti stopalu.
Vzdrževanje Vložke obrišite z vlažno krpo. Uporabite lahko nevtralen detergent.

Napišite oceno

Vaše ime:


Vaša ocena: Opomba: HTML ni preveden!

Ocena Slabo            Dobro

Prepišite prikazano kodo