/* kaj je magnetni nakit, kako deluje magnet, kako deluje magnetizem, ali magnetizem res pomaga, ali magnetizem deluje, ali magneti res pomagajo, magnetna terapija, magnetna ogrlica, magnetna zapestnica, kako deluje magnetna zapestnica, magnetni nakit */

MAGNETNI OBESEK SRCE Z VERIŽICO (45 cm)
MAGNETNI OBESEK SRCE Z VERIŽICO (45 cm) MAGNETNI OBESEK SRCE Z VERIŽICO (45 cm) MAGNETNI OBESEK SRCE Z VERIŽICO (45 cm)

MAGNETNI OBESEK SRCE Z VERIŽICO (45 cm)

Cena: 38,00€ 28,50€
Količina:  V košarico
   - ALI -   
Dodaj na seznam želja
Primerjaj

1 ocen  1 ocen  |  Napišite oceno
Opis Specifikacije Ocen (1) Podobni artikli (2)

Magnetni obesek z verižico je idealno združevanje lepega okraska s koristnim magnetnim delovanjem

Magnetni obesek z verižico je narejen iz visoko kakovostnega nerjavečega jekla. Obesek srce je narejen iz nerjavečega jekla z vgrajenim cirkonom. Vgrajena ima dva energijsko izjemno močna magneta z 2500 gaussi (gauss je enota za merjenje moči magnetnega polja). Visoko kakovostni magneti v naših izdelkih imajo izredno dolgo življenjsko dobo, saj se moč magneta v 100 letih zmanjša za približno 1 %. 

Vsaka magnetni obesek z verižico je dobavljen v lični darilni embalaži.

Zaželeno je, da magnetni obesek z ogrlico uporablja ena sama oseba.

Kako deluje magnet?

Naše življenje - zdravje je vedno bolj ogroženo zaradi življenja v nenaravnih bivalnih prostorih in prisotnosti raznih materialov v njih. "Sodobne" zgradbe - tudi naši domovi - so grajene iz večkrat dvomljivih, tudi nezdravih umetnih materialov in železobetona in so bistveno manj primerne za bivanje kot bivališča iz naravnih snovi (les, kamen, …), saj nas nekako "odrežejo" od koristne zemeljske magnetne energije.

Tudi vožnja z avtomobilom (Faradayeva kletka) našemu telesu otežuje dostop do življenjsko potrebne zemeljske magnetne energije, kar se kaže v večji utrujenosti, posebej na daljši relaciji.

Ne moremo se več izogniti prisotnosti tehničnega sevanja modernih aparatov (televizija, računalniki), instalacij, poleg tega pa nam tudi hiter življenjski ritem žal ne dopušča, da bi se s seboj intenzivneje ukvarjali, zato je nošenje magnetnega nakita (ogrlica, zapestnica, ...) zelo praktično ter ob enem koristno in učinkovito.

OPOZORILO

Ogrlice z magnetnim obeskom naj ne bi uporabljali ljudje s srčnim spodbujevalnikom, inzulinsko črpalko in nosečnice.

Podrobnosti
Material Ogrlica: nerjaveče jeklo Obesek: nerjaveče jeklo + cirkon
Velikost Dolžina: 45 cm Velikost obeska: 22 × 14 Teža: 9 g

Napišite oceno

Vaše ime:


Vaša ocena: Opomba: HTML ni preveden!

Ocena Slabo            Dobro

Prepišite prikazano kodo