/* kaj je magnetni nakit, kako deluje magnet, kako deluje magnetizem, ali magnetizem res pomaga, ali magnetizem deluje, ali magneti res pomagajo, magnetna terapija, magnetna ogrlica, magnetna zapestnica, kako deluje magnetna zapestnica, magnetni nakit */

MAGNETNA OGRLICA - 74
MAGNETNA OGRLICA - 74

MAGNETNA OGRLICA - 74

Cena: 34,80€ 19,90€
Količina:  V košarico
   - ALI -   
Dodaj na seznam želja
Primerjaj

0 ocen  0 ocen  |  Napišite oceno
Opis Specifikacije Ocen (0) Podobni artikli (7)

Magnetna ogrlica je idealno združevanje lepega okraska s koristnim magnetnim delovanjem

Magnetna ogrlica je narejena iz visoko kakovostnega naravnega magneta - hematita. Moč magnetov je 800 gaussov (gauss je enota za merjenje moči magnetnega polja). Visoko kakovostni magneti v naših izdelkih imajo izredno dolgo življenjsko dobo, saj se moč magneta v 100 letih zmanjša za približno 1 %.

Vsaka magnetna ogrlica je dobavljena v lični darilni embalaži.

Zaželeno je, da magnetno ogrlico uporablja ena sama oseba.

Kako deluje magnet?

Naše življenje - zdravje je vedno bolj ogroženo zaradi življenja v nenaravnih bivalnih prostorih in prisotnosti raznih materialov v njih. "Sodobne" zgradbe - tudi naši domovi - so grajene iz večkrat dvomljivih, tudi nezdravih umetnih materialov in železobetona in so bistveno manj primerne za bivanje kot bivališča iz naravnih snovi (les, kamen, …), saj nas nekako "odrežejo" od koristne zemeljske magnetne energije.

Tudi vožnja z avtomobilom (Faradayeva kletka) našemu telesu otežuje dostop do življenjsko potrebne zemeljske magnetne energije, kar se kaže v večji utrujenosti, posebej na daljši relaciji.

Ne moremo se več izogniti prisotnosti tehničnega sevanja modernih aparatov (televizija, računalniki), instalacij, poleg tega pa nam tudi hiter življenjski ritem žal ne dopušča, da bi se s seboj intenzivneje ukvarjali, zato je nošenje magnetnega nakita (ogrlica, zapestnica, ...) zelo praktično ter ob enem koristno in učinkovito.

OPOZORILO

Magnetne ogrlice naj ne bi uporabljali ljudje s srčnim spodbujevalnikom, inzulinsko črpalko in nosečnice.

Podrobnosti
Material Hematit
Velikost Dolžina: 46 cm Debelina: 7 mm Teža: 72 g
Število magnetov Vsak drugi člen je hematit: 28
Moč magnetov 800 gauss

Napišite oceno

Vaše ime:


Vaša ocena: Opomba: HTML ni preveden!

Ocena Slabo            Dobro

Prepišite prikazano kodo