Magnetni obesek cirkon (mali)

19,90

Širina obeska: 1,3 cm
Širina cirkona: 0,7 cm
Dolžina verižice: 43 – 48 cm

Če želite prejeti verižico z obeskom v darilni embalaži, lahko darilno embalažo izberete tukaj: https://www.baldrijan.si/izdelek/darilna-embalaza-uhani-verizica/

Šifra: 1036 Kategorija:

Magnetni obesek z verižico je idealno združevanje lepega okraska s koristnim magnetnim delovanjem

Magnetni obesek z verižico je narejen iz visoko kakovostnega nerjavečega jekla. Obesek je narejen iz nerjavečega jekla z vgrajenim cirkonom. Vgrajen je energijsko izjemno močan magnet z 2500 gaussi (gauss je enota za merjenje moči magnetnega polja). Visoko kakovostni magneti v naših izdelkih imajo izredno dolgo življenjsko dobo, saj se moč magneta v 100 letih zmanjša za približno 1 %. 

Zaželeno je, da magnetni obesek z verižico uporablja ena sama oseba.

Kako deluje magnet?

Naše življenje - zdravje je vedno bolj ogroženo zaradi življenja v nenaravnih bivalnih prostorih in prisotnosti raznih materialov v njih. "Sodobne" zgradbe - tudi naši domovi - so grajene iz večkrat dvomljivih, tudi nezdravih umetnih materialov in železobetona in so bistveno manj primerne za bivanje kot bivališča iz naravnih snovi (les, kamen, …), saj nas nekako "odrežejo" od koristne zemeljske magnetne energije.

Tudi vožnja z avtomobilom (Faradayeva kletka) našemu telesu otežuje dostop do življenjsko potrebne zemeljske magnetne energije, kar se kaže v večji utrujenosti, posebej na daljši relaciji.

Ne moremo se več izogniti prisotnosti tehničnega sevanja modernih aparatov (televizija, računalniki), instalacij, poleg tega pa nam tudi hiter življenjski ritem žal ne dopušča, da bi se s seboj intenzivneje ukvarjali, zato je nošenje magnetnega nakita (ogrlica, zapestnica, ...) zelo praktično ter ob enem koristno in učinkovito.

OPOZORILO

Ogrlice z magnetnim obeskom naj ne bi uporabljali ljudje s srčnim spodbujevalnikom, inzulinsko črpalko in nosečnice.

Če želite prebrati več o naših nasvetih za zdravo življenje, skočite na naš blog: https://www.baldrijan.si/blog/