Akcija!

MAGNETNA ZAPESTNICA TITAN – 1066

(2 mnenji strank)

42,90
Najnižja cena v 30 dneh: 42,90 €

Magnetna zapestnica titan je idealno združevanje lepega okraska s koristnim magnetnim delovanjem

Magnetna zapestnica titan je narejena iz visoko kakovostnega titanaVgrajene ima energijsko izjemno močne magnete z 2500 gaussi (gauss je enota za merjenje moči magnetnega polja). Visoko kakovostni magneti v naših izdelkih imajo izredno dolgo življenjsko dobo, saj se moč magneta v 100 letih zmanjša za približno 1 %. 

Vsaka magnetna zapestnica je dobavljena v lični darilni embalaži.

Zaželeno je, da magnetno zapestnico uporablja ena sama oseba.

Kako deluje magnet?

Naše življenje - zdravje je vedno bolj ogroženo zaradi življenja v nenaravnih bivalnih prostorih in prisotnosti raznih materialov v njih. "Sodobne" zgradbe (tudi naši domovi) so grajene iz večkrat dvomljivih, tudi nezdravih umetnih materialov in železobetona. Zato so bistveno manj primerne za bivanje kot bivališča iz naravnih snovi (les, kamen, itd.). Umetni materiali nas na nek način "odrežejo" od koristne zemeljske magnetne energije.

Tudi vožnja z avtomobilom (Faradayeva kletka) našemu telesu otežuje dostop do življenjsko potrebne zemeljske magnetne energije, kar se kaže v večji utrujenosti, posebej na daljši relaciji.

Ne moremo se več izogniti prisotnosti tehničnega sevanja modernih aparatov (televizija, računalniki) in instalacij. Poleg tega pa nam tudi hiter življenjski ritem žal ne dopušča, da bi se intenzivneje ukvarjali s svojim počutjem in zdravjem, zato je nošenje magnetnega nakita (ogrlica, zapestnica, ...) zelo praktično ter ob enem koristno in učinkovito.

Za dodatne nasvete o zdravem življenju lahko preverite naš blog: https://www.baldrijan.si/blog/

OPOZORILO

Magnetne zapestnice naj ne bi uporabljali ljudje s srčnim spodbujevalnikom, inzulinsko črpalko in nosečnice.

Dodatne informacije

Velikost

17 cm, 17,8 cm, 18,6 cm, 19,4 cm, 20,3 cm, 21,2 cm

2 mnenji za MAGNETNA ZAPESTNICA TITAN – 1066

  1. Vanda

    Sestra je kupila zapestnico enakega dizajna za 110,00 eur, zato sem bila malo skeptična, kaj bom dobila za 36 eur. Ko jih primerjava, sta enaki. Hvala vam za fer ceno.

  2. Anita

    Čudovit izdelek.
    Mislim, da me tudi rama ne boli več toliko.

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja