Akcija!

MAGNETNA ZAPESTNICA – 1053

(2 mnenji strank)

33,50
Najnižja cena v 30 dneh: 33,50 €

Magnetna zapestnica je idealno združevanje lepega okraska s koristnim magnetnim delovanjem

Magnetna zapestnica je narejena iz visoko kakovostnega nerjavečega jekla. Vgrajene ima energijsko izjemno močne magnete z 2500 gaussi (gauss je enota za merjenje moči magnetnega polja). Visoko kakovostni magneti v naših izdelkih imajo izredno dolgo življenjsko dobo, saj se moč magneta v 100 letih zmanjša za približno 1 %.

Vsaka magnetna zapestnica je dobavljena v lični darilni embalaži.

Zaželeno je, da magnetno zapestnico uporablja ena sama oseba.

Kako deluje magnet?

Naše življenje - zdravje je vedno bolj ogroženo zaradi življenja v nenaravnih bivalnih prostorih in prisotnosti raznih materialov v njih. "Sodobne" zgradbe - tudi naši domovi - so grajene iz večkrat dvomljivih, tudi nezdravih umetnih materialov in železobetona in so bistveno manj primerne za bivanje kot bivališča iz naravnih snovi (les, kamen, …), saj nas nekako "odrežejo" od koristne zemeljske magnetne energije.

Tudi vožnja z avtomobilom (Faradayeva kletka) našemu telesu otežuje dostop do življenjsko potrebne zemeljske magnetne energije, kar se kaže v večji utrujenosti, posebej na daljši relaciji.

Ne moremo se več izogniti prisotnosti tehničnega sevanja modernih aparatov (televizija, računalniki), instalacij, poleg tega pa nam tudi hiter življenjski ritem žal ne dopušča, da bi se s seboj intenzivneje ukvarjali, zato je nošenje magnetnega nakita (ogrlica, zapestnica, ...) zelo praktično ter ob enem koristno in učinkovito.

OPOZORILO

Magnetne zapestnice naj ne bi uporabljali ljudje s srčnim spodbujevalnikom, inzulinsko črpalko in nosečnice.

Dodatne informacije

Velikost

16,4 cm, 17,2 cm, 18 cm, 18,8 cm, 19,6 cm, 20,4 cm

2 mnenji za MAGNETNA ZAPESTNICA – 1053

  1. Darja

    Zelo lep izdelek z veliko močjo. Imam veliko več energije.

  2. Darinka

    Kupila sem jo, ker me stalno boli rama pa je odkar nosim veliko boljše.

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja