Akcija!

Magnetna zapestnica – 1047

36,60
Najnižja cena v 30 dneh: 36,60 €

Širina zapestnice: 1,2 cm

Če želite prejeti zapestnico v darilni embalaži, lahko darilno embalažo izberete tukaj: https://www.baldrijan.si/izdelek/darilna-embalaza-magnetna-zapestnica/

Magnetna zapestnica je idealno združevanje lepega okraska s koristnim magnetnim delovanjem

Magnetna zapestnica je narejena iz visoko kakovostnega nerjavečega jekla. Vgrajene ima energijsko izjemno močne magnete z 2500 gaussi (gauss je enota za merjenje moči magnetnega polja). Visoko kakovostni magneti v naših izdelkih imajo izredno dolgo življenjsko dobo, saj se moč magneta v 100 letih zmanjša za približno 1 %.

Zaželeno je, da magnetno zapestnico uporablja ena sama oseba.

Kako deluje magnet?

Naše življenje - zdravje je vedno bolj ogroženo zaradi življenja v nenaravnih bivalnih prostorih in prisotnosti raznih materialov v njih. "Sodobne" zgradbe - tudi naši domovi - so grajene iz večkrat dvomljivih, tudi nezdravih umetnih materialov in železobetona. Zato so bistveno manj primerne za bivanje kot bivališča iz naravnih snovi (les, kamen, …), saj nas nekako "odrežejo" od koristne zemeljske magnetne energije.

Tudi vožnja z avtomobilom (Faradayeva kletka) našemu telesu otežuje dostop do življenjsko potrebne zemeljske magnetne energije, kar se kaže v večji utrujenosti, posebej na daljši relaciji.

Ne moremo se več izogniti prisotnosti tehničnega sevanja modernih aparatov (televizija, računalniki) in instalacij. Poleg tega pa nam tudi hiter življenjski ritem žal ne dopušča, da bi se s seboj intenzivneje ukvarjali. Nošenje magnetnega nakita je zato zelo praktično, ter ob enem koristno in učinkovito.

OPOZORILO

Magnetne zapestnice naj ne bi uporabljali ljudje s srčnim spodbujevalnikom, inzulinsko črpalko in nosečnice.

Če vas zanima več nasvetov o zdravem življenju, vas vabimo k branju našega bloga: https://www.baldrijan.si/blog/

Dodatne informacije

Velikost

20,5 cm, 21,7 cm, 16,9 cm, 18,1 cm, 19,3 cm, 22,9 cm