REVITALIZATOR Mavrica
REVITALIZATOR Mavrica REVITALIZATOR Mavrica REVITALIZATOR Mavrica REVITALIZATOR Mavrica REVITALIZATOR Mavrica

REVITALIZATOR Mavrica

Cena: 99,95€
Količina:  V košarico
   - ALI -   
Dodaj na seznam želja
Primerjaj

1 ocen  1 ocen  |  Napišite oceno
Opis Specifikacije Ocen (1)

Ne glede na to, kje se nahajate - doma ali v pisarni - lahko nevede vdihavate onesnažen zrak. Zakaj? Preprosto zato, ker notranji zrak vsebuje veliko onesnaževalcev, kot recimo:


Dihanje dobrega, čistega zraka je lahko kot sprehod skozi gozd po pomladnem dežju. Počutiš se pomlajen, okrepljen in poln življenja.

Ob nakupu Revitalizatorja Mavrica vam podarimo 70 ml eteričnega olja Bio5e.Zakaj izbrati revitalizator Mavrica?

Revitalizator Mavrica je vodno zračni sistem - edinstven čistilec zraka, ki uporablja naravno čistilno moč vode in rastlinskih izvlečkov. Revitalizator Mavrica čisti, izboljšuje zdravstvene razmere, vlaži, ionizira, razkužuje in nudi učinke naravne aromaterapije, vse obenem z naravnim zračnim čiščenjem, kar učinkovito proizvaja čist, osvežen in zdrav zrak.

Kaj revitalizator Mavrica dela?


Revitalizator Mavrica je tehnološko čudo, ki daje dober, čist in osvežujoč zrak. Je revolucionaren izdelek, ki črpa (sesa) in čisti onesnažen zrak z Bio5e® eteričnimi olji. Zrak sesa s hitrim motorjem pri 2900 obratih na minuto. Pri tej hitrosti se ustvari ciklonsko zračno gibanje. Ta močni motor pri veliki hitrosti tudi posrka in nato razprši vodo ter rastlinske Bio5e® izvlečke.

Z zračno-čistilno tehnologijo so odstranjeni vsi alergeni in drugi nezaželjeni delci v zraku. Bakterije, plesen, prah, pršice in drugi škodljivi mikro organizmi so izločeni z uporabo rastlinskih Bio5e
® izvlečkov. Neprijetne vonjave so prečiščene in zamenjane z krepilnimi, naravnimi vonjavami. Revitalizator Mavrica hkrati vlaži zrak, kar blažilno deluje na vašo kožo in dihalni sistem. Končno še naravno ionizira zrak.

Za optimalno delovanje revitalizatorja Mavrica priporočamo uporabo izključno Bio5e olja, ki skrbi, da vsi neprijetni vonji in škodljivi delci ob pravilnem procesu izginejo iz zraka.

Podrobnosti
Funkcija Revitalizator združuje 6 funkcij v eni sami napravi: čisti, vlaži, razkužuje, ionizira zrak, odstranjuje neprijetne vonjave in deluje aromaterapevtsko.
Barva transparentna bela
Volumen cca. 1,5 litra
Moč 16 W
Primerno za prostore velike do 300m^3
Uporaba V vodo vašega revitalizatorja dodajte 10-15 ml Bio5e® raztopine in v nekaj trenutkih boste opazili izboljšanje zraka in počutja v vašem domu ali pisarni.

Napišite oceno

Vaše ime:


Vaša ocena: Opomba: HTML ni preveden!

Ocena Slabo            Dobro

Prepišite prikazano kodo